Dag 1 till 13

Dag 1 - Berätta 10 sanningar om dig själv.
Dag 2 - Tre saker du stör dig på.
Dag 3 - Något du är beroende av.
Dag 4 - Din favoritfilm.
Dag 5 - Något du älskar att göra.
Dag 6 - Två personer som är viktiga för dig.
Dag 7 - En sak du måste göra innan du dör. Dag 8 - Något du ångrar att du gjort.
Dag 9 - Vad du tror andra tycker om dig.
Dag 10 - Sport du spelat.
Dag 11 - Något du hatar.
Dag 12 - Hur en vanlig dag innan skolan ser ut för dig.
Dag 13 - Tre saker du inte tycker om med dig själv.
 
Jag kör med det här nu i 13 dagar istället för att skriva om min vardag hela tiden som kanske inte är så jättekul att läsa om?
 
Kan bara säga att tältningen var askul och vi tältade 2 nätter istället, därför bloggade jag aldrig igår.

Lé packing

Just nu packar jag till tältiningen, men vad ska man ha med sig egentligen? o: Tror iaf att jag har packat rätt saker haha.
Snart ska pappa skjussa mig iaf och på vägen ska vi köpa gotta till kvällen yay!
Kommer nog inte uppdatera förrän imorgon men ni kan ju följa mig på instagram där jag lovar att jag kommer uppdatera med bilder ikväll! Där heter jag: emmywennstiig
 
Fin man är haha.

Someone like you cover

Sjukt duktig!

Goder natter

Ska snart sova, tänkte egentligen se på vänner som jag alltid gör när jag går o lägger mig, men mitt en a öga kliar och rinner som jag vet inte vad så måste nog lägga ifrån mig datorn snart. Ögat var såhär igår kväll också, vet inte vad det är :o
Imorgon vid 11 tiden åker jag med mami till sandslån och är där några timmar, sen mot kvällen eller något åker jag till Stephanie & tältar! Ska bli sjukt kul, jag har bara tältat en gång tidigare i hela mitt liv och det var förra sommarn. Men jag bloggar väl när jag kommer hem från sandslån imorgon, god natt!
 
bildbrist.se men iaf en bild på mig Stephanie och Rahinii från övernattningen vi hade i vintras, tjena vad kul vi hade då!
 
 

Dröm outfiten!!!

I am not your baby

 

All around the world people want to be loved

Emma cyklade hem nyss så satte mig vid datorn eftersom det finns seriöst inget annat att göra här hemma när man inte är med någon. Eller jag brukar ju fota, men kameran är helt urladdad och bilderna blir som sagt cp på datorn...
Igår så laddade vi ner filmen "no strings attached" men när vi väl skulle se den gick det inte, så vi såg "tusen gånger starkare" på youtube istället med den var sjukt dålig! Så se den inte haha.
Iallafall, idag åkte vi in till kramfors med mamma för vi skulle gå in på banken och fixa ett bankkonto till mig, och jag fick även ett bankkort yeah! Nu kommer det bli mycket lättare att betala osv! Men det kommer inte förrän om några dagar. Sen har jag och Emma typ bara ätit jordgubbar, spelat kort, spelat piano och så. Och flummat massa haha.
 
Det blev aslångt inlägg men hade rätt mycket att skriva som ni märkte haha.
I'm a monkey.
 

Väntar på Emmaaaa

Just nu sitter jag och har skittråkigt & väntar på Emma. Vet inte alls när hon kommer men ja. Har iallafall kollat runt på massa bloggar, ätit pannkakor, duschat osv idag, ingat annat har hänt. Jag tror iallafall att jag ska ladda ner nån film som jag o Emma kan kolla på ikväll/inatt eftersom hon ska sova över! Något tips?
Nu ska jag ta ur min turban ur håret (haha) & fixa lite annat, hej då!
 
Bara för att jag inte har någon bild för tillfället.
 
 
 
 
<iframe type="text/html" src="

svar på kommentar om united camp

Jag fick en fråga om united camp, en tjej ville veta vad det är för något läger så jag ska förklara det nu!
 
United camp är ett kristet läger (man behöver absolut inte vada kristen för att vara där) som ligger i fränsta utanför sundsvall. Lägret är på Midedventure och där kan man göra massor, som t.ex paintball, olika vattenlekar, åka bananbåt efter en motorbåt, volleyboll, tennis m.m. Man får välja om man vill bo i stuga, tält eller husvagn och jag och Stephanie ska bo i tält :)
Läs mer på: http://unitedcamp.se/
 
 
 
 

Hemma!

Nu är vi hemma efter en bra helg! Midsommar afton firade vi inte så jättemkt, men vi åt god mat, spelade kubb, satt ute på bryggan och pratade och på kvällen gick vi in och åt massa godis, chips osv och bara pratade!
Igår tog jag mitt första dopp också, det var kallt med ja.. Plus väldigt äcklig botten och det gillas verkligen inte av mig.
Jag har längtat hela helgen efter att få kolla på vänner, så ska se det nu!
Hejdå

Ge mig allt snälla!!!!

Red/black/white
 
Stay in touch
Outfits gjorda av mig.
 
Bara jag som vill ha pengar så man kan köpa allt detta? Dör ju!

Födelsedags firande

Hej!
Vi har precis kommit hem från min mosters födelsedags firande dom var jättemysigt med god mat plus att mina söta kusinbarn var där :3 Det är dock ingen mening att jag visar bilder, för dom blir ju som sagt helt förstörda när man lägger in dom på datorn ._. Inge kul alls att fota då ju! D:
Menmen, jag är iallafall glaaaad för den 15/8 så åker jag och Stephanie på ett läger som heter "united camp" och  utanför sundsvall :D Ska bli sjukt kul! Men det är ju typ om 2 månader :/ Men nu har man något att längta till iaf!
 
Imorgon och på lördag kommer jag nog inte kunna uppdatera så mycket, för vi åker till en stuga på landet om jag inte redan berättat det? Men jag ska göra ett par tidsinställda inlägg iallafall! Ska packa nu, hejs!
 
(ursäkta mitt sätt att skriva, märkte nu att jag skrev värsta hullerombuller osv hah)
 
 
 

Sjukt snygga outfits!

Jag dör vad snyyyyyyggt!
 
Bilderna är tagna från weheartit.com

Fel på bilderna?

Hej!
Jag har ju lovat att visa vad jag köpte på birsta igår, men det är något fel på bilderna när man lägger in dom på datorn :s
I några sekunder ser dom ut som dom ska göra, men sen blir dom pixliga och jättefula. Dom ändras liksom och ljuset blir jättekonstigt :o Så jag vet inte vad det är för fel, hoppas det fixar sig snart iallafall.
Men jag får väl helt enkelt skriva vad jag köpte och visa bilder sen när det funkar igen.
Jag köpte: En vit t-shirt, en parfym, två runda lådor till mitt rum och värmeskydd till håret. Jag är helt kär i parfymen en luktar SÅHÄÄR gott! Den är från the body shop och luktar vanilj ^^
 
Måste bara berätta att mamma tappade ut ballerinakakor i sin rulltårts smet så nu ska jag äta ballerina med smet .
 
 
 
 

Maria - Justin Bieber

Tycker faktiskt att den här låten är bra! Men håller med kommentarerna på youtube, att den är sjukt lik Billy Jean :s Men skit samma, just enjoy the music! ;3

Birsta


Bild från min instagram! Där heter jag: emmywennstiig ;)
Jag har inte bloggat på typ 2 dagar och det ber jag om ursäkt för, hehe. Jag kom nyss hem från birsta, vi for bara dit snabbt för att pappa skulle hämta ett batteri till bilen så då passade mamma & jag på att gå runt i birsta. Köpte inte så mycket, men visar det iaf senare!
En fråga, vad ska ni alla göra på midsommar? Jag och mina föräldrar ska bo i en stuga med några vi känner och bara ha mysigt antar jag :)
Ikväll ska jag bara kolla på vänner och lite så, äntligen funkar det att ladda ner :D
Skriver sen, hejsvej!



Guten morgen

Eller, jag vaknade väl för en timme sen men iallafall. Inatt såg jag och min syster på filmen "Dolphin tale" tror jag den hette? Den var väldigt annorlunda, men bra! Det hände saker hela tiden osv.
Jag laddade ner en säsong av vänner för några dagar sen så ska kolla nu!
Bästa serien ever, någon som håller med mig?

Träffat youngblood


Hej!
Jag och Stephanie har precis kommit hem från stadsfesten ^^
Vi träffade youngblood, mohaha :3 Nej men när vi hörde att dom skulle uppträda så suckade typ jag och Steffi för vi gillade verkligen inte dom. Fast vi hade ju inte lyssnat speciellt mkt på dom, men vi hade antagligen bara fördommar xd För dom var sjukt bra! Sen efter konserten så fick vi träffa dom och dom signerade skivor ;)
Deras bästa låt enligt mig:

On our way to da stadsfest


Ingen sovmorgon

Nej, imorgon får jag ingen sovmorgon eftersom att Stephanie kommer hit vid åtta imorgonbitti ^^ Men hon kan inte ta sig hit någon annan tid så. Sen vid 12tiden eller något tar vi bussen (eller om någon möjligtvis kan skjussa oss) till stadsfesten :D
Nu ska jag ladda upp med chips, hörs sen!

Är barnvakt!

Just nu är jag barnvakt åt två sjukt söta barn :3 Men min syster hjälper mig, eller det är väl snarare jag som hjälper henne? För det var hennes uppgift haha. Det är ju stadsfest idag och jag är typ den ända som inte ska dit :o Vill se Norlie & KKV men det är ju bättre att betala för en riktig stor konsert än att bara se dom sådär. Fast jag åker dit imorgon med min syster och bara vara där utan att se något band.
Ska fortsätta vara med barnen, hejs!

Mobilblogg från sängen

Hej! Jag bloggar från mobilen för första gången, så hoppas inte det här inlägget ser helt konstigt ut..
Iaf, jag har precis gått och lagt mig efter en mysig pratstund med mina systrar. Det är så skönt att ha storasystrar som känner igen sig i hur man känner sig och så. Ska sova nu, hörs imorgon!

Med Emma

Hej!
Just nu är jag med Emma & vi ska precis gå ner och kolla på filmen "The notebook". Världens bästa film!
Men jag ville bara att ni skulle veta att jag lever, skriver mer imorgon (:
Måste bara säga att den nya funktionen på blogg.se är sjukt segt, hoppas det blir bättre!
Aja, goder natter!

Bra dag!

Det har varit en sjukt bra dag!
Inatt sov Stephanie över här, sen så skjussade vi hem henne vid 3 tiden och åkte sen vidare till bowling hallen för att bowla med ett annat par vi känner. Mamma fick det i födelsedagspresent av dom. Sen åkte vi hem till dom och åt god middag osv (: Emma skulle egentligen sova över här, men det blev så sent plus att jag fick sjukt ont i huvet så det blir nästa vecka istället. Har fortfarande huvudvärk så ska gå och lägga mig snart tror jag så god natt!


 


Drar till Stephanie!

Ska duscha nu, sen drar jag till Stephanie!
Bloggar när jag kommer hem!


Söndag

Hej!
Förlåt för dålig bloggning med idag har jag och familjen varit borta större delen av dagen och när vi kom hem hade jag ingen blogglust alls :S
Iallafall, Inatt sov ju Emma över, och det var myys :3 Vi gjorde typ inget speciellt men hade superkul ändå! Hon plattade mitt hår och valde en outfit åt mig, sen gick vi ut och fotade ^^ Det såg ni ju ett smakprov på igår!
Planer för imorgon:
1. Duscha
2. Åka till Stephanie & vara med henne hela dagen
3. Komma hem & städa mitt rum

Ja, så vi hörs väl imorgon :)



Fotade lite med Emma


nice dag

Hej! Idag har jag inte kunnat blogga för att internet på datorn jag brukar använda funkar inte. Så nu använder jag mammas cp dator som är sjukt seg och funkar knappt.
Iallafall, idag har jag legat och solat, det är lika varmt som igår <3 Vi ska snart äta och sen kommer Emma hit och sover över :3 Har inte varit med henne på flera veckor så det ska bli awesome!
Ni får ett bildlöst och tråkigt inlägg men lovar att det blir bilder senare när internet funkar på andra datorn!
Kram!

friday

Jag har varit ute större delen av dagen, med bara bandaeu och shorts, det är såå varmt! Nu börjar det ju svalna eftersom att det är kväll men det har varit 30 grader i solen idag. Det ska tydligen bli dåligt väder till veckan vilket suger D: Menmen.
Jag ska duscha och göra mig iordning nu iallafall, inte för att jag ska någon stans med ändå xd Jag skulle följa med mina systrar till ullånger men känner att jag inte har något att göra där med deras kompisar så stannar hemma.
Aja, hörs sen!

Himlen var rätt cool i förrgår när det åskade ^^ Btw, det här var innan det började mullra mycket liksom. Efter ett tag kom det värsta blixten och ett sjukt högt muller och då sprang jag och gömde mig under täcket. Haha, jag är ju sjuk men HATAR åska. Usch :s


Katy Perry - Part of me


Skolavslutningen slut


Face & hår look på hur jag såg ut på skolavslutningen.
Det var jättesorgligt, men jag grät inte alls som jag trodde att jag skulle göra :o Men fick massa kramar, tog massa kort och sa hej då till alla som jag aldrig kommer gå med igen. Fick typ 1000 kramar av en tjej i min klass (eller ja, före detta klass), så söt hon är! <3
Sen gick jag och resten av familjen + min moster ner till sjön som ligger vid kyrkan och fikade och hade det mys. Det var så sjukt fint där!

Eller hur?
Men ska snart sova, är så trött. God natt!


Norlie & KKV - Där jag hänger min hatt


Har ju inte gjort så många inlägg i musik kategorin så här får ni en grym låt!


Sommarloooooooov!

Jag har sommarlov nu! :D Så galet skönt! Jag har inga stora planer inför sommaren, men ska antagligen till lappis i början av juni och sen ska jag till Elvira :3 Ska bli kuuul! Sen så ska jag och familjen träffa lite släktingar, vet dock inte vart vi ska träffas, men det lutar väl mot stockholm? Och så ska jag självklart åka till sommarstugan och bada och ha massa kul med vännerna osv!
Nu ikväll är det skolavlsutning och jag kommer antagligen gråta sönder.. Pinsamt om jag inte gör det haha.
Skriver senare, hej då!

Ni får en random bild på mig och blommaa :3


Tack så jättemycket!



Sånna här kommentarer blir jag så sjukt glad av! Har även fått liknande av andra, och ni ska veta hur mycket det betyder <3


Bilder på det andra jag köpte!


Köpte även en bandaeu, men den har jag på mig så kan inte ta kort på den.
Byw, glömde helt att lägga till en tunika i bilderna, men köpte även en vit vanlig tunika från gina :)


Ledig

Hej! Idag är jag ledig så ska försöka hitta på något och inte bara sitta hemma och dega. Jag får sommarlov imorgon YAAAY! Fast man kan säga att jag redan har det för imorgon ska vi bara träna inför skolavslutningen och vi har inga letioner. Men det är bara det att jag måste redovisa en uppgift och jag är asnervös :s Har aldrig redovisat på det här sättet osv.
Men vi hörs, och jag hoppas att min inspiration kommer tillbaka på sommarlovet så att bloggen blir lite roligare!

Bättre bild på min älskade tröja <3


Bästa dagen!

Förlåt att jag inte har bloggat på två dagar men igår orkade jag inte och idag så har jag varit i sundsvall på klassresa och kom hem ganska nyss. Dagen har varit awesome! Först var vi på himla badet och det var inte så värst kul där, man kunde inte göra så mycket. Men sen åkte vi på birsta och det var sååå kul! Vi fick exakt 1000 kronor var att shoppa för och jag shoppade för ungefär 500 :) Min favoritsak som jag köpte är denna:

SÅÅÅ SJJDKKDDJ SNYGG! Bästa köpet i hela mitt liv typ. Nej jag överdriver, men jag äääälskar den! <3 Köpte på carlings för 199 :) Men jag  tror att jag ska göra en video och visa vad jag köpte, kanske på en gång? Får se, men vi hörs imorgon eller så. Kram!


Gått långt

Hej!
Jag kom nyss hem från en prommenad till nyland, vi gick dit för att hyra film, och det är typ 6 km ditt sp kännder mig duktig :D Men på hemvägen blev det jättekallt osv så mamma kom och hämtade oss. Nu sitter jag och väntar på att vi ska fika och sen ska vi se på filmen. I helgen har jag sett på 2 filmer, "nöra & kära" och "burlesque" (har dock ingen aning om hu det stavas haha). Båda filmerna var bra :) Ser på film jämt nu ju!
Men jag skriver imorgon, kram!


Rubriker kan dö

Förlåt att jag inte har bloggat idag men har inte haft lust. Idag på skolan så såg vi på "jag saknar dig" och fick glass och popcorn! Sen när vi åkte hem med taxin så gick vi in på ica och köpte mer glass! Awesome :D
Just nu sitter jag och äter godis och har sjukt tråkigt. Det är fullt hus här i helgen så kan inte ha någon som sover över heller. Men får hitta på något annat!
Skriver kanske sen, hejs!


RSS 2.0