Torsdag

Hej!
Idag har jag nästan inte gjort något, bara varit hemma och ritat, gått en liten prommenad med Selma osv. Jag somnade när jag kom hem från skolan och sov i typ 2 timmar haha! Men ni fattar inte hur död jag var imorse, jag gick upp i sista stund. Sen har jag varit jättetrött hela dagen. Men det var för att jag och min syster kollade på film ganska sent igår. "En dag" såg vi på. Helt okej, inte min filmsmak egentligen men den var ju romantisk iallafall ^^
Imorgon är det fredag vilket är såå skönt! Sen på måndag drar vi 6:or till sundsvall och ska ha sjukt kul! Sen är det bara en riktig skoldag kvar och sen sommarlooooooov den 7:e juni!<3
Blev lång text men det får ni leva med.


Syrran fyller år!


Just nu har vi gäster eftersom att min syster fyller år! Vi har ätit en jättegod middag och jag passar på att blogga nu när vi väntar på efterrätten!
Igår när min mamma hämtate min syster på busstationen i sundsvall så passade dom på att shoppa och då kom dom hem med ett par shorts, ett bar skor och en ny hårborste till mig!:D
Ett av linnena jag beställde kom idag också, det stog att det andra skulle komma i ett annat paket av någon anledning.
Men hörs sen!


Nystädat rum!


Linnea Näslund!


HON ÄR GRYM!
Och kolla in hennes youtube kanal "linneanaslund" hon är så sjukt rolig! Hon har varit ihop med William Spetz haha ;)


Beställt linnen!


Beställde dom här 2 linnena nyss, för behöver verkligen linnen! Längtar tills dom kommer :D
Iallafall, när jag kom hem från skolan så hade mamma städat mitt rum. Snäll mamma jag har ^^ Jag gjorde bara det sista, och så ställde vi in en ny byrå. Kom just hem från en prommenad med Selma också, annars har jag inte gjort något speciellt idag.
Btw, på måndag blir det troligtvis klassresa wohoo!
Hörs imorgon eller nåt :3


Trågig blogg?

När jag startade den här bloggen så tänkte jag att den skulle bli mycket bättre än min gamla blogg, med massa roliga inlägg osv. Men nu när jag har den har jag ingen inspiration alls, och själv tycker jag att jag gör jättetråkiga inlägg. Men vad tycker ni, vad ska jag göra för att bloggen ska bli rolig?
Kommentera!


Ska spara till...

Ska spara pengar till en ritplatta! Vill så sjukt gärna ha en! Finns ganska billiga på cdon.com :)


ESC 12

Nu börjar ESC och jag sitter och gottar mig med gurka och dipp!
Heja loreen, jag tror faktiskt hon blir topp 3!





Sommar <3

Hej!
Stephanie sov över här inatt! Igår kollade vi på film "New years eve" blev det och den var helt okej. Väldigt lik "Valentines day", tillochmed samma skådespelare, bara några annorlunda. Ikväll ska jag se "Letters to Juliet",älskar den filmen! Tänkte se den igår, men Stephanie ville inte.
Hon pkte hem ganska tidigt men jag har inte gjort något speciellt annars idag, bara legat ute och degat.
Aja, hörs väl sen!

Gammal bild.


I wanna be forever young

Excusez-moi för den dåliga uppdateringen.
Idag är det så sjukt fint väder!<3 Har varit ute sen jag kom hem från skolan, gick bara in för att blogga nu.
Imorgon är det fotbollsturnering på skolan, så inga lektioner :D Awesome!
Ska gå ut och sola nu, hörs senare!

Bilder från idag & igår:


Klänningen har kommit!


Den passade perfekt :D
Bara att vänta till skolavslutningen nu då!


Koskitblomma


1D armand <3


Kolla vad som kom idag :D
Btw, känner mig cool som tog bilden helt utan att kolla i kameran eller nåt och så blev bilden så bra! ;)


Drar till Stephanie!

Hej!
Ska snart åka till Stephanie och vara hos henne några timmar antar jag, mamma o pappa ska på nånting på skolan och eftersom att stephanie bor ganska nära skolan så kan jag lika gärna åka till henne.
Älskar vädret idag, det har inte varit såhär varmt på länge! Tänkte sola lite, men skulle ändå inte hinna sola länge så.
Men vi hörs nog ikväll, kram!


Söndag

Kommer aldrig på någon bra rubrik...
Men idag har jag typ inte gjort något speciellt så har inget att säga om dagen.
Nu ska jag gå en prommenad bara för att rensa tankarna.
Kram!


Beställt klänning!


Det blir denna klänning! Fick en kommentar om att jag skulle köpa den andra, men gillar denna mer på något sett. Så nu är den beställd :D Ska ha den på min kusins bröllop den första september också :)


Blev utmanad...

Blev utmanad av aemk.webblogg.se att svara på några frågor ;)

1. Framtidsplaner, vad vill du bli/göra då du blir äldre? - Den frågan får jag typ jätteofta och kan aldrig svara på den.. Men på gymnasiet vill jag gå estet i inriktingen konst eller musik. Men som jobb skulle jag skulle vilja vara fotograf (kanske inte som riktiga jobb, men ha det som ett extra jobb). Annars vet jag inte :o
2. Dom 4 bästa låtarna just NU ? Norlie & KKV – Där jag hänger min hattFlo Rida – WhistleAlina Devecerski – Flytta på dej och Maroon 5 – Payphone.
3. Vad skulle du vilja ha med dig till en öde ö? Max 3 saker! Vatten (man kan ju inte överleva utan det), mat och en laptop ;)
4. Vilka bloggar följer du dagligen? Jättemånga :o Men "The kick back pack",  http://kusinernacrazy.blogg.se/, http://feliciastridsman.blogg.se/, http://flamsiiiga.blogg.se/, http://moahollstedt.blogg.se/, http://typkajsa.devote.se/ och många fler!
5. Dom 5 bästa grejer att göra på fritiden enligt dig? Sitta vid datorn, fotografera, vara med vänner, läsa bloggar och shoppa! ;)
6. Vad önskar du dig mest av allt just nu? En resa till london tror jag.
7. Om du fick välja, skulle du vilja spola tillbaka tiden, fram tiden, eller stanna där den är och varför? Skulle vilja spola tillbaka tiden och ändra lite saker i fjärde klass. Skämde ut mig så himla mycket då, så skulle gärna ha lite saker ogjort :p
8. Vilka serier/tv-pogram du följer? Våran TV funkar inte, men annars är det: Djungels drottning (dock slut nu D;) och vänner!
9. Har du några sommarplaner (2012) isåfall vilka? Ja, har ganska mycket som jag KANSKE ska göra men inte så mycket som är bestämt. Men ska kanske åka till göteborg, m.m ^^
10. Hur ser en perfekt dag ut för dig? När man har sovmorgon men inte sover föör länge och äter en god frukost. Sen kanske man går ut och fotar, är med någon kompis eller så. Haha, svårt att k omma på nåt :p
11. Om du fick vara med i en musikvideo, skulle du vilja dansa eller sjunga isåfall och varför? Sjunga och dansaaa! Nä, men det ser ju askul ut så skulle vilja göra båda!

Jag utmanar: http://typkajsa.devote.se/, http://moahollstedt.blogg.se/, http://feliciastridsman.blogg.se/ och http://www.steffi.dinstudio.se/ ;)

Lördag!

Känner mig värsta fet nu bara för att jag har ätit massa chips och godis, haha. Men ska försöka äta mindre sånt nu, och kanske gå mer osv? Bara för att man mår bra av det och så.
Iallafall, idag har jag varit hos min moster och ätit middag. Mina söta kusinbarn var också där :')
Nu sitter jag och kollar på saker jag ska beställa, ska få pengar snart! Orkar inte förklara varför :p
Kram!

Ed Sheeran - The A Team


Naturbilder från igår


Inspiration





Fredaaaag!


Hej!
Idag vaknade jag av att Selma spydde i min säng ._. Blir galen på henne ibland alltså.
Just nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik och ska snart äta frukost osv. Ska kanske till sommarstugan idag och vara med stephanie som sagt.
Kram!


We<3It


Åh, dear john <3 Grät igenom hela filmen. Rekomenderar den verkligen! Har inte sett den ikväll, utan för någon månad sen men såg bilden på weheartit nu så.
Btw, ni får jättegärna följa mig på weheartit: http://weheartit.com/emmywe
Har varit medlem där jättelänge, men inte varit aktiv förrän nu!
Hörs imorgon, puss!


Klänning?



awesome!

Hej! Skrev aldrig igår för efter skolan åkte jag med Elin till kramfors och var med Shehan och Rahinii och vi hade aasöm! Sen på kvällen när jag kom hem var jag tvungen att göra läxa osv.
Idag så har jag och dom andra sexorna varit på skolan vi ska gå på till hösten. Det såg typ inte alls ut som jag trodde inne. Men ska bli rätt kul att börja där!
Nu är jag ledig 4 dagar :D ska väl vara med kompisar och ska till sommarstugan i helgen :3
Pöss!


Bilder från igår!


Snart skola

Hej!
Sitter och väntar på taxin, fast den kommer inte förrän om typ en kvart. Har fixat mig för fotograferingen osv, gick upp extra tidigt bara för det. Brukar aldrig annars ha tid att blogga. Förut fick man ta kompisfoton, men föräldrarna har tydligen bestämt att man inte får det längre -.- Vill ha minnen ju!
Skriver efter skolan, kram!


I'm back!

Heeej!
Förlåt så sjukt mycket att jag inte har skrivit på ett tag, men nu är jag tillbaka!
Har varit hos Stephanie idag och gosat med hennes valpar, DÖR SÅ SÖTA DOM VAR!<3 Som små minibjörnar :3 Dom naffsar en i örsnibbarna så det kittlas asmkt, haha.
Just nu håller jag på att tänka ut vad jag ska ha för kläder imorgon, det är skolfotografering då. Förra året blev jag ganska nöjd med självporträttet men på klassfotot såg jag HEMSK ut. Gjorde värsta fula minen osv...
Men hörs senare :)

Mobilbild från idag, haha!


Framme!

Hej!
Vi kom fram igår vid 9 tiden och då satte vi oss vid tvn på en gång och åt chips & sånt :) Och idag har vi varit hos min farfar typ hela dagen. Vi åt nyss sjukt god middag och snart blir det efterrätt!
Men hörs imorgon nån gång.
Kram!

Åker snart!

Hej!
just nu sitter jag och kollar på en film om livet efter Utöya. Men klarar nog inte av att se mer, det är så sjukt hemskt! tycker så otroligt synd om dom som har varit med om det och förlorat sina vänner och familje medlemmar.
Men måste packa nu, hörs kanske i helgen eller på söndag/måndag som sagt!


Trött


Hej!
har varit med elin idag, var väl kul HAHA. Orkar inte med henne ibland alltså xd
Men iallafall, är så sjukt trött just nu, skulle kunna somna nu. Men måste göra läxor och duscha. Mår inte så jättebra heller :/
Imorgon åker jag, mamma & pappa till lappland för att träffa släktingar. Det ska väl bli kul, men finns inte så värst mycket att göra där. Men älskar byn dom bor i, så himla mysig! Dom har badtunna med, woopwoop!
Vet inte om vi tar med oss datorn eller om jag kan blogga via mobilen elr så, men det lär ni ju märka. Kommer ju blogga imorgon innan vi åker, men hörs annars på söndag!
Puss :*


Dag 4. Din absoluta favoritfilm.

Jag har sjukt många favoritfilmer, kan inte välja. Men en är väl She's the man. Skrattar så himla mycket åt den och har sett den säkert 20 gånger.


Dag 3. Det du skrattade åt riktigt hårt sist.

Haha Bild från igår
jadu! Skrattar åt typ allt men ja. Minns inte vad det var jag skrattade åt, men idag på skolan skrattade jag så mycket att jag fick sätta mig ner på golvet för att inte kissa på mig, ahahahaha. Händer varje dag.
Idag har jag sett på mer avsnitt av djungelns drottning, tränat på pianoläxan och ätit middag. Och haft skola såklart.
Men vi hörs, kram!


Djungelns drottning!


Sitter och kollar på djungelns drottning på kanal5 play. Är inne 6:e avsnittet haha. Men det är så sjukt bra! En av mina favoritbloggare är med där, caty. Fast börjar ogilla henne nu, men aja nog om det.¨
Har verkligen inte gjort någonting idag, bara suttit vid datorn. Imorgon måste jag verkligen vara med någon eller något!
Men hörs, puss!


Dag 2. Ett ställe du verkligen vill besöka.



LONDON! <3
Ååååh, dör! Vill dit så sjukt mycket!
Jag och Stephanie har bestämt att vi ska åka dit tillsammans (och antagligen någon till familjemedlem) någon gång. Mitt drömresemål <3


Måndag



Blev helt kär i tröjan när jag såg den <3 Skulle ha på mig den varje måndag om den var min!
Imorse hade jag sjukt svårt att kliva upp, höll på att missa taxin. Men jag hann som tur var. Resten av dagen var väl okej.
Nästa onsdag ska jag och dom andra 6:orna besöka skolan vi ska gå i till hösten. Plus att vi snart ska få veta vilken klass vi ska gå i. Tjejerna kommer troligtvis att hamna i samma klass som tur är!
Kram!


Dag 1. Berätta 10 sanningar om dig själv.

1. Jag älskar one direction! <3
2. Jag är verkligen ingen sportmänniska, jag har aldrig gått i någon riktig sport. Bara i judo, och då gick jag typ bara några veckor haha.
3. Jag har en besta veeen som heter Stephanie Reyes :3 <3
4. Jag är aaasflummig mohaha
5. Jag älskar William Spetz
6. I love ToraAkaSuperstar (sök på det på yt)
7. Jag kan inte äta frukost, har ingen aptit alls på morgonen ):
8. Jag har aldrig varit utomlands ):
9. Jag går i piano :))))))
10. Jag vill gå estet på gumnasiet. Konst eller musik :D

Igår hade jag över 100 unika besökare idag har jag haft typ 12, haha?

Och filmen där jag visar mitt rum vill inte laddas upp, så det blir nog ingen...


dag 1 - 12

Dag 1. Berätta 10 sanningar om dig själv.
Dag 2. Ett ställe du verkligen vill besöka.
Dag 3. Det du skrattade åt riktigt hårt sist.
Dag 4. Din absoluta favoritfilm.
Dag 5. Något du älskar att göra.

Dag 6. En grej du måste göra innan du dör.
Dag 7. En person i ditt liv som är viktig för dig.
Dag 8. Hur du vill att din kille ska vara och se ut.
Dag 9. Dina planer för sommaren.
Dag 10. Din inspiration.
Dag 11. Någonting du hatar.
Dag 12. Någonting du älskar.

Kör en sån här lista varje dag i 12 dagar nu!

Tips på bra låtar?


Börjar tröttna på alla mina låtar på min spotifylista, så skulle bli superglad om ni kunde tipsa mig om bra låtar! Kommentera med massa tips på låtar :D


Charlie


En bild jag tog på min katt igår!
Imorgon är det skola vilket suger. Hatar måndagar :c Men det blir mindre och mindre dagar till sommarlovet, så det är awesome :D Kommer dock sakna min skola sjukt mycket, kommer aldrig gå där mer ju.
Kram :)


Pippitröja



Sitter i min sköna pippitröja som jag köpte i örebro förra helgen, love it!
Har just ätit världens godaste hemgjorda pizza och ska nu filma mitt rum. Så bered er på en film där ni får se hur mitt rum ser ut ^^
Kram!


Sunnyday!


Hej!
Jag vaknade typ kvart i 1 idag, så har inte hunnit göra så mycket. Men det är sjukt fint väder ute, så tänkte gå en prommenad och fota snart :)
Kram!


Selma


Fina vänner!


We are young



Älskar låten!


Flamsiiiga.blogg.se


Lördag


Jag idag!
Har inga planer för dagen, ska nog bara äta godis och vara hemma :3
Ha det så bra sålänge, kram!


Sparar pengar

Just nu håller jag på att spara pengar så att jag kan köpa massa kläder och ja, sånt jag vill ha. Har bara lite över 140 än så länge, haha så typiskt mig att lägga alla pengar på godis och sånt.
Vill ha allt på bilderna! Ska försöka köpa liknande grejer när jag har råd :D




Är sjukt trött så ska sova nu, hörs imorgon :3


Instagram


Följ mig gärna på instagram, heter emmywennstiig där :)

Lite om mig!


Hejsan!
Jag har precis startat den här bloggen så jag tänkte berätta líte om mig själv :)
Jag heter Emmy Wennstig och bor i en by utanför kramfors i västernorrland. Har bott här nästan hela mitt liv, flyttade hit från småland när jag var liten. Bor iallafall hemma med mina föräldrar, mina systrar har flyttat. Jag älskar att fota och fotar med min canon eos 1100D som jag fick ganska nyss. Jag är väldigt flummig, skrattar åt allt! Jag har en katt som heter Charlie och en fransk bulldogg/mops blandis som heter Selma som är sjukt söt! ;3
I bloggen kommer ni få läsa om min vardag, inspiration, musik och helt random saker jag får lust att skriva om!
Kram :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0